Zalmfilet met rode curry

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit een antikleefpan zonder vetstof. Doe er, als ze warm is, twee eetlepels sojasaus in en bak daarin de zalmfilets aan elke zijde, waarbij het binnenste mals moet blijven. Doe er peper op en zet opzij.
  • 2
  • 2Breek de te harde voet van de asperges en kook ze in licht gezouten kokend water, waarbij ze beetvast moeten blijven. Laat uitlekken en hou onder koud water. Snij ze vervolgens in de lengte en in de dikte in twee.
  • 3
  • 3Doe ze in een kom, samen met de sojascheuten en de in staafjes gesneden komkommer.
  • 4
  • 4Doe de in stukjes gesneden jonge uitjes erbij. Doe er zout en peper op.
  • 5
  • 5Meng de kokosmelk met twee eetlepels rode curry tot een homogene bereiding.
  • 6
  • 6Schik op elk bord een portie salade en een zalmfilet. Dien op met een portie warme of koude saus.

Zalmfilet met rode curry is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept