Gewokte aardappelen met garnalen en asperges

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en asperges.
  • 2 Snijd de aardappelen in blokjes en asperges in schuine reepjes.
  • 3 Was de spinazie.
  • 4 Wok de ongegaarde aardappelen en asperges in arachideolie tot ze beetgaar zijn.
  • 5 Voeg hierbij de pijnboompitten en spinazie.
  • 6 Laat de spinazie slinken en voeg de grijze garnalen en gesnipperde lente-ui toe.
  • 7 Breek hierover de eieren.
  • 8 Roer om en bak even op.
  • 9 Kruid met peper en zout.

Gewokte aardappelen met garnalen en asperges is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige spitskoolsoep met zalm
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept