2 verhit de olijfolie en bak de scampi's kort aan langs beide kanten
3 desgewenst even flamberen
4 daarna de scampi's in een kommetje doen en afdekken met wat zilverpapier
5 snij de groene en rode paprika in kleine blokjes.
6 Pel de tomaten en verwijder de pitjes. Snij het vruchtvlees in blokjes.
7 versnipper de sjalot en de look en laat deze stoven in wat olijfolie.
8 voeg de gesneden paprika's en de tomatenblokjes toe, wat peper en zout, de Italiaanse kruiden en meng alles goed. Laat even goed garen en voeg dan de room toe alsook de kerriepoeder en de samba oelek (wie pikanter wil, voegt toe naar eigen smaak).
9 Laat alles verder stoven op een zacht vuurtje, zo'n 15 minuutjes tot de saus mooi gebonden is en de paprika's beetgaar zijn.1
0 Kook de tagliatelli al dente.1
1 voeg de scampi's toe aan de saus.1
2 Als de tagliatelli klaar is, afgieten en mengen onder de saus. Of apart serveren kan uiteraard ook.