Visballetjes met een mozzarellahart

4
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de vis gaar in een bodempje water en mix fijn.
  • 2 Meng met de peterselie, de ui en 1 ei.
  • 3 Laat ondertussen het brood in de melk weken en snipper het fijn.
  • 4 Voeg het aan de visbereiding toe en meng goed.
  • 5 Breng op smaak met peper en zout en voeg bloem bij tot je een deeg bekomt waarvan je bolletjes kan maken.
  • 6 Verdeel de mozzarella in bolletjes en duw in ieder bolletje een stukje kaas.
  • 7 Klop het resterende ei los.
  • 8 Haal de bolletjes door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel.
  • 9 Bak goudgeel in hete olie.

Visballetjes met een mozzarellahart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde thaise visballetjes
40 min Snack
Bekijk recept
Kruidige visballetjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept