Zoek
Visballetjes met een mozzarellahart
4
25 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
zout
1 eetlepel gehakte platte peterselie
melk
bloem
paneermeel
Solo Frituurvet
1 ui
peper
2 eieren
100 g mozzarella
2 sneetjes brood zonder korsten
300 g visfilet
Bereiding
1
Kook de vis gaar in een bodempje water en mix fijn.
2
Meng met de peterselie, de ui en 1 ei.
3
Laat ondertussen het brood in de melk weken en snipper het fijn.
4
Voeg het aan de visbereiding toe en meng goed.
5
Breng op smaak met peper en zout en voeg bloem bij tot je een deeg bekomt waarvan je bolletjes kan maken.
6
Verdeel de mozzarella in bolletjes en duw in ieder bolletje een stukje kaas.
7
Klop het resterende ei los.
8
Haal de bolletjes door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel.
9
Bak goudgeel in hete olie.
Visballetjes met een mozzarellahart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde thaise visballetjes
40 min
Snack
Bekijk recept
Kruidige visballetjes
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept