Zoek
Zalm in sojasaus
4
18 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 glas witte wijn
2 eetlepels Solo
bieslook
3 eetlepels sojasaus
600 g zalmfilet
Bereiding
1
Snij de zalmfilet in 4 stukken en schik ze in een ovenschotel.
2
Meng de sojasaus met de wijn.
3
Giet over de vis.
4
Snijd de Solo in nootjes en verdeel over de vis.
5
Schuif de schotel afgedekt 6 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.
6
Haal het deksel eraf en laat nog 2 minuten verder kleuren.
7
Strooi er de gehakte bieslook over en dien op.
Zalm in sojasaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept