Zoek
Gebakken sardienen met gemarineerde groenten
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
zout
suiker
4 wortelen
2 takken witte selder
2 eetlepels azijn
bloem
4 eetlepels Solo
12 sardines
peper
1 komkommer
1 teentje look
Bertolli extra vergine
2 paprika’s (1 rode en 1 groene)
Bereiding
1
Leg de rode paprika in de op 180° C voorverwarmde oven en draai regelmatig om totdat de hele schil zwart ziet.
2
Doe hem in een kom en dek af om af te koelen. Je zal nu de paprika zonder problemen kunnen pellen.
3
Verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in stukken.
4
Pers er de look bij en breng verder op smaak met peper en zout.
5
Snij de sardienen open, ledig ze en verwijder de graten.
6
Besprenkel ze met citroensap, peper en zout en een beetje suiker.
7
Laat ze koel marineren.
8
Snij de wortelen, de selder, de ontpitte komkommer en de groene paprika in julienne.
9
Meng ze, besprenkel ze met citroensap en werk af met een beetje olijfolie, azijn en peper en zout. 1
0
Haal de sardienen door de bloem en bak ze in de Solo goudgeel aan beide kanten.1
1
Meng ze met de groetenjuliienne en de rode paprika's en dien op.
Gebakken sardienen met gemarineerde groenten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Koolvis met Chinese groenten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept