Zoek
Bouillon met vis
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 g Solo Vloeibaar
4 sneetjes boerenbrood
gehakte koriander
0.5 blokje Knorr Finesse groentenbouillon
1 ui
2 teentjes look
200 g vis (witte filet)
1.5 paprika (1/2 rode,1/2 groene,1/2 gele)
Bereiding
1
Los het 1/2 bouillonblokje op in
2
5 dl warm water
2
Snij de paprika’s in stukjes en pel en snipper de ui fijn.
3
Laat ze in de Solo stoven en giet er dan de bouillon bij.
4
Pers er de look bij en breng verder op smaak met peper en zout.
5
Laat er de vis in garen.
6
Schep er de vis uit, verdeel in flinters en voeg terug bij de bouillon.
7
Toast de sneetjes brood en snij ze in stukken.
8
Doe ze in de borden.
9
Schik er de groenten met de vis op en verdeel de bouillon over de borden. 1
0
Werk af met vers gehakte koriander.
Bouillon met vis is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept