Gevulde kabeljauwfilets

4
21 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui fijn.
  • 2 Stoof in de Solo gaar en voeg de champignonmelange toe.
  • 3 Laat 6 minuten onder voortdurend roeren garen.
  • 4 Smeer een ovenschotel in met een beetje Solo. Schik er de kabeljauwfilets rechtop in en verdeel er de champignonmelange in het midden in.
  • 5 Meng de wijn met de light room en giet over de vis.
  • 6 Breng verder op smaak met peper en zout.
  • 7 Dek af en schuif 6 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.
  • 8 Dien op met partjes citroen.

Gevulde kabeljauwfilets is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Gebakken aubergines à la Méditerranée
30 min-
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenhutspot met kabeljauw
30 min-
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept