Gefrituurde sardienen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de sardienen door en ledig ze.
  • 2 Spoel ze onder stromend water en dep ze droog.
  • 3 Breng de bloem op smaak met een snuifje zout en veel peper.
  • 4 Haal er de sardienen door.
  • 5 Klop het ei los.
  • 6 Meng het paneermeel met de peterselie.
  • 7 Haal de vissen eerst door het ei en dan door het paneermeel.
  • 8 Bak ze in de Solo Frituurvet mooi goudgeel.
  • 9 Dien op met partjes citroen.

Gefrituurde sardienen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelslaatje met sinaasappel en radijs
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde vis met chermoula
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Christer’s gefrituurde sardienen gevuld met tapenade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Verse Sardienen Met Tomaat, Look En Venkel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Churros (gefrituurde deegstengels)
50 min
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept