Zoek
Sushi
6
135 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kopje sushirijst
200 g verse tonijn
2 eetlepels rijstazijn
wasabi
50 g zwarte ontpitte olijven
sojasaus
Bereiding
1
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
2
Laat op kamertemperatuur komen en roer er dan de rijstazijn onder.
3
Snipper de olijven zeer fijn en roer ze bij de rijst.
4
Verdeel de vis in reepjes.
5
Vorm de sushirijst en doe op ieder een beetje wasabi.
6
Schik er een stukje vis op en dien ze met de sojasaus op.
Sushi is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nigiri sticky rice sushi
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Urumaki sushi (inside out roll)
1u30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Sushi volcano surf'n turf
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmrolletjes
Snack
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Urumaki sushi (inside out roll)
1u30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Sushi volcano surf'n turf
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmrolletjes
Snack
Bekijk recept