Zoek
Gefrituurde scampi met dipvinaigrette
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
16 gepelde scampi’s
4 eetlepels Maïzena Plus®
5 eetlepels water
0.5 dl rode wijnazijn
Zout
1 eetlepel mosterd
1 dl Bertolli extra vergine
peper
Solo frituur olie
Bereiding
1
Roer in een kommetje de Maïzena met het water los en voeg wat peper en zout toe.
2
Haal de scampi’s door dit beslag en bak ze in hete Solo Frituurvet tot ze een krokant korstje hebben.
3
Laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier.
4
Meng de olie, de wijnazijn, de mosterd en breng op smaak met peper en zout.
Gefrituurde scampi met dipvinaigrette is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Amandelschuim, tutti frutti
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Churros (gefrituurde deegstengels)
50 min
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept