Zoek
Visterrine met scampi's
6
37 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 eetlepels Solo
zout en peper
2 dl light room
18 rauwe scampi's
175 g witte vis filet
paprikapoeder
50 g noten (cashewnoten of een andere soort)
2 eieren
175 g zalmfilet (rauw)
Bereiding
1
Pel de scampi's en laat ze enkele ogenblikken bakken met een eetlepel Solo.
2
Kruid met paprikapoeder, zout en peper en laat ze afkoelen.
3
Hak de noten.
4
Mix de witte vis filets met een ei, verwerk er met een spatel 1 dl light room in en kruid met peper en zout.
5
Mix de rauwe zalmfilet met een ei, verwerk er met een spatel 1 dl light room in en kruid met peper en zout.
6
Smeer de rest van de Solo in de terrine en schik er dan de halft van de witte vis mousse op.
7
Schik hierop 9 scampi's en strooi er de helft van de noten over.
8
Schep er de zalmmousse over en schik er de rest van de scampi's en de noten op.
9
Eindig met de rest vand e witte vis mouse 1
0
Dek de terrine af met plasticfolie en zet in de microgolfoven: eerst 5 min. op vol vermogen, daarna 7 min. op gemiddeld vermogen. 1
1
Laat de terrine afkoelen en ontvorm ze. 1
2
Snij de terrine in 6 mooie plakken, schik ze op 6 borden en garneer naar keuze.
Visterrine met scampi's is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Visterrine met kappertjes en dragon
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groente-Visterrine
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Thaise Groente-visterrine
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Visterrine Met Roomsaus
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept