Sint-jakobsschelpen in een jasje van spek

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vet van het spek en snij de plakjes in de lengte doormidden.
  • 2 Wikkel het spek rond de zijkant van elke sint-jakobsnoot. Zet vast met een kleine houten prikker en kruid met zwarte peper.
  • 3 Verhit de Solo in een koekenpan.
  • 4 Bak de noten op het spek, rondom, maximaal 4 minuten op hoog vuur.
  • 5 Serveer met partjes citroen. Gebruik de bieslooksprietjes als garnering.

Sint-jakobsschelpen in een jasje van spek is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept