Zoek
Lauwwarme zalm gevuld met camembert op
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g grana padano of parmigiano regiano
2 eetlepels Solo Vloeibaar
2 bosjes basilicum
100 g pijnboompitten
1 teentje look
4 dl olijfolie
1 krentenbrood
2 camembertkaasjes (kleine kaasjes)
8 plakken schotse gerookte zalm
Bereiding
1
Maal al de ingrediënten voor de pesto fijn in een blender of keukenrobot tot je een smeuïge massa bekomt.
2
Snij vier dikke plakken krentenbrood en verwijder de korsten, verwarm de oven ondertussen voor op stand 8 of op 200°C.
3
Snij de camembert in dikke plakken en rol ze vervolgens in de plakken gerookte zalm.
4
Bestrijk het krentenbrood met de Solo.
5
Leg de gevulde plakken zalm op het krentenbrood.
6
Leg het geheel op een rooster in de oven.
7
Wanneer de kaas lopend wordt, mag je het uit de oven nemen.
8
rek met een lepel een lijn pesto over het bord en leg het belegde brood in het midden.
Lauwwarme zalm gevuld met camembert op is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frisse caesarsalade op toast
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min
Snack
Bekijk recept
Zuurkool op z'n Hongaars
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept