Gegrilde sardientjes met balsamico-azijn

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de krenten in lauw water. Rooster de pijnboompitjes onder de grill of in een hete grillpan. Hak de uitjes en bak ze kort in een braadpan in 2 eetlepels Solo.
  • 2 Voeg er wat zout en peper aan toe en besprenkel met wat azijn. Laat dan de azijn verdampen. Voeg er de krenten bij en roer door elkaar.
  • 3 Neem van het vuur en hou het warm.
  • 4 Verwijder de stengels en hak de peterselie fijn. Giet wat olijfolie over de visjes.
  • 5 Verhit de grill of grillpan en gril de vis. Besprenkel met wat azijn.
  • 6 Haal van het vuur en leg op een schaal samen met de sjalotten. Strooi de pijnboompitjes en de peterselie over de sardientjes en dien onmiddellijk op.

Gegrilde sardientjes met balsamico-azijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen en pijnboompitten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Verfrissend groenteaperitief met saus op basis van biet
Snack
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelsalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept