Kipfilets gevuld met Effi Licht

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de Effi en de Solo. Breng op smaak met zout, peper en tijm. Voeg er 1 fijngehakte sjalot aan toe, het fijngehakte lookteentje en de fijngesneden waterkers. Breng een insnijding in het kippenwit en vul met het mengsel. Stoom de kipfilets gedurende 12 minuten in een stoompan of in een stoomoventje. Verwarm ondertussen de bouillon en de witte wijn in een kookpan met de rest van de sjalotten. Verminder de temperatuur tot de helft als het kookpunt is bereikt, voeg er de light room bij en laat de vloeistof tot 1/3 inkoken. Breng tot slot op smaak met peper en zout. Verdeel de kipfilets over de borden en nappeer met de saus.

Kipfilets gevuld met Effi Licht is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteslaatje met licht geroosterde bulgur en gegrilde halloumi
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Radijssalade met sinaasappel en abrikozen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wentelteefjes met kaneel-limecrème
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip cordon bleus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept