Zoek
Kabeljauwfilet op een bedje van fijne groentjes
4
23 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
40 g Solo
400 g kabeljauwfilets
1 preiwit
500 g aardappelen
50 g gepelde garnalen
150 g champignons
4 tajes dille
2 tomaten
Bereiding
1
Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke vorm en kook gaar.
2
Was de prei en snijd in flinterdunne reepjes van 5 cm en kook gaar.
3
Verwijder het vel van de tomaten, ontdoe ze van pitjes en snijd in brunoise (zeer fijn).
4
Borstel de champignons, verwijder de steeltjes en snijd de hoedjes in lange repen.
5
Stoof kort aan.
6
Gaar de kabeljauwfilet in de microgolfoven.
7
Schik de vis op een bord en versier met de prei, tomaat, champignons, garnalen en dille.
Kabeljauwfilet op een bedje van fijne groentjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon op lage temperatuur en lentegroentjes
2 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilav met groentjes, rozijnen en stukjes Quorn
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min
Snack
Bekijk recept