Zoek
Kabeljauwfilet met prinsessenbonenpuree
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
450 g boontjes
50 g gerookt spek
takje peterselie
Solo
300 g kabeljauwfilet
4 grote aardappelen
2 middelgrote uien
tijm
Bereiding
1
Snijd de boontjes in stukken van 1 cm.
2
Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes.
3
Kook de aardappelen, bonen en tijm gedurende 10 minuten.
4
Snijd het spek in reepjes en bak ze aan in wat Solo.
5
Hak de ui heel fijn en stoof in wat Solo.
6
Pureer de aardappelen en bonen, voeg de ui, Solo, peper en zout en het spek toe.
7
Gaar de kabeljauw op in de microgolfoven.
8
Serveer de vis met de warme puree en versier met peterselie.
Kabeljauwfilet met prinsessenbonenpuree is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min
Snack
Bekijk recept