Zalmfilet met ananassaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Begin met de ananas te schillen en in stukjes te snijden. Hou echter 2 schijfjes apart.
  • 2 Mix de stukjes tot puree met het limoensap.
  • 3 Bestrooi de vis met peper en zout en bak in hete Solo aan .
  • 4 Doe de plakjes ananas snel kleuren op het einde van de baktijd en schik op borden.

Zalmfilet met ananassaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tropisch toetje
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Botersla met aardappel-kerriesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dekselse wafels
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept