Zoek
Zalmfilet met ananassaus
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g zalmfilets
1 ananas
limoensap
Solo
peper en zout
Bereiding
1
Begin met de ananas te schillen en in stukjes te snijden. Hou echter 2 schijfjes apart.
2
Mix de stukjes tot puree met het limoensap.
3
Bestrooi de vis met peper en zout en bak in hete Solo aan .
4
Doe de plakjes ananas snel kleuren op het einde van de baktijd en schik op borden.
Zalmfilet met ananassaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tropisch toetje
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Botersla met aardappel-kerriesalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dekselse wafels
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept