Italiaans kabeljauwhaasje met mozzarella en pesto

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem met de peper, het zout en 1 eetlepel gehakte basilicum.
  • 2 Wentel de vis in de gekruide bloem.
  • 3 Bak de filets in de hete Solo en bedek ze met de plakjes mozzarellakaas.
  • 4 Bereid de pesto: mix de pijnboompitten met de olijfolie, de parmezaan, pecorino, oregano, basilicum en de peper.
  • 5 Schik in het midden van het bord de kabeljauwhaasjes en besprenkel ze met de pesto.

Italiaans kabeljauwhaasje met mozzarella en pesto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept