Zoek
Italiaans kabeljauwhaasje met mozzarella en pesto
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 g bloem
3 eetlepels Solo Vloeibaar
600 g kabeljauwfilet
1 bolletje mozzarella
30 g pecorino
1 eetlepel oregano
3 dl olijfolie extra vergine
10 g pijnboompitten
30 g parmezaan
1 eetlepel gehakte basilicum
Bereiding
1
Meng de bloem met de peper, het zout en 1 eetlepel gehakte basilicum.
2
Wentel de vis in de gekruide bloem.
3
Bak de filets in de hete Solo en bedek ze met de plakjes mozzarellakaas.
4
Bereid de pesto: mix de pijnboompitten met de olijfolie, de parmezaan, pecorino, oregano, basilicum en de peper.
5
Schik in het midden van het bord de kabeljauwhaasjes en besprenkel ze met de pesto.
Italiaans kabeljauwhaasje met mozzarella en pesto is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept