Zoek
Kabeljauwhaasje belegd met tomaten
2
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 eetlepel Solo Vloeibaar
1 dl witte wijn
1 sjalot
2 dl light room
300 g kabeljauwfilet
4 mini-trostomaten
1 eetlepel mosterd
1 courgette
1 zwarte olijf
1 dl visfumet
1 takje citroenmelisse
Bertolli extra vergine
citroensap
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°.
2
Bak de kabeljauw kort aan in Solo Bestrijk lichtjes met de mosterd en schik de gesneden schijfjes gepelde tomaat dakpansgewijs op de vis.
3
Bak 8 à 10 minuten in de oven.
4
Snij de courgette in stokjes.
5
Bak ze kort in hete olijfolie en kruid met peper en zout.
6
Snij de olijf in julienne.
7
Laat de witte wijn inkoken met sjalot, voeg fumet toe en laat opnieuw inkoken.
8
Voeg de room en de citroentijm toe en laat inkoken tot sausdikte.
9
Zeef de saus en smaak af met peper, zout en citroensap. 1
0
Voeg de olijf in julienne toe aan de saus.1
1
Leg de stokjes courgette in het midden van het bord, plaats daarop de vis en de saus er rond.
Kabeljauwhaasje belegd met tomaten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept