Kabeljauwhaasje belegd met tomaten

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°.
  • 2 Bak de kabeljauw kort aan in Solo Bestrijk lichtjes met de mosterd en schik de gesneden schijfjes gepelde tomaat dakpansgewijs op de vis.
  • 3 Bak 8 à 10 minuten in de oven.
  • 4 Snij de courgette in stokjes.
  • 5 Bak ze kort in hete olijfolie en kruid met peper en zout.
  • 6 Snij de olijf in julienne.
  • 7 Laat de witte wijn inkoken met sjalot, voeg fumet toe en laat opnieuw inkoken.
  • 8 Voeg de room en de citroentijm toe en laat inkoken tot sausdikte.
  • 9 Zeef de saus en smaak af met peper, zout en citroensap. 1
  • 0 Voeg de olijf in julienne toe aan de saus.1
  • 1 Leg de stokjes courgette in het midden van het bord, plaats daarop de vis en de saus er rond.

Kabeljauwhaasje belegd met tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept