Alaska Pollak met paprika's en bloemkoolpuree

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°.
  • 2 Snijd de filets in 2 stukken. Bak bruin in Solo en kruid met peper en zout.Bestrooi 1 kant met broodkruim. Laat enkele minuten verder bakken in de oven.
  • 3 Snij de paprika's in fijne blokjes. Hak de look en versnipper de basilicum.
  • 4 Bak de paprika samen met de look en de basilicum in de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Schik de Alaska Pollak er op en leg er een klontje Solo op.
  • 6 Kook of stoom ondertussen de bloemkoolroosjes gaar, pureer en kruid met peper en zout. Meng de puree met de light room en voeg gehakte peterselie en muskaatnoot toe.

Alaska Pollak met paprika's en bloemkoolpuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chickslovefoods bloemkoolpuree met zalm in pistachekorstje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtaartje met geplette bloemkool, Parmezaanjus en garnalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrine van haringeitjes met bloemkoolcrème
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Thaise curry met vis en suikererwten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visballetjes met rode curry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Baked Alaska bombe
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Visbrood
Lunchgerecht
Bekijk recept