Tatin van bladspinazie

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 170°.
  • 2 Verwarm de bladspinazie en laat uitlekken.
  • 3 Klontje Solo toevoegen en kruiden met peper, zout en muskaatnoot.
  • 4 Inoxringen van
  • 65 cm diameter tot 1cm hoogte vullen met spinazie. Plakjes mozzarella erop schikken en afdekken met bladerdeeg.
  • 5 Ongeveer 15 minuten in de oven laten bakken.
  • 6 Haal ze uit de ringen en draai om op een bord.
  • 7 Kook de wijngaardslakken 10 minuten met de witte wijn, light room, geplette look, gehakte ajuin en fijngesneden bieslook. Kruid met peper en zout en bind met de maïzena.
  • 8 Snij de prei in fijne reepjes en frituur ze.
  • 9 Schik de tatin in het midden van het bord met de prei erop. 1
  • 0 Omring de tatin door 5 slakken en garneer met enkele kervelplukjes.

Tatin van bladspinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat-spinazierisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesoep met tortelloni
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept
Tarte tatin met vijgen en walnoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept