Langoustines met bladspinazie

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de morieltjes in lauw water, droog de paddestoelen en bak ze in Solo.
  • 2 Pocheer ondertussen de eieren.
  • 3 Neem de morieltjes uit de pan en bak de gepelde langoustinestaartjes kort in hetzelfde braadvocht.
  • 4 Schik de langoustines, morieltjes en de spinazie in vier borden.
  • 5 Deglaceer de braadpan met de truffeljus en bouillon. Laat even flink koken en begiet de gerechten met het vocht.
  • 6 Leg in ieder bord een gepocheerd ei en strooi er zeezout en peper op.

Langoustines met bladspinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat-spinazierisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesoep met tortelloni
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lentesalade van kreeft en langoustines
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperge-tagliatelle met langoustines
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Blini’s van zoete aardappelen met langoustines
Snack
Bekijk recept
Paella royal
Hoofdgerecht
Bekijk recept