4 Giet er ongeveer 1/2 l water bij en breng aan de kook. Voeg er de cayennepeper aan toe en laat er de kegelschelpjes in maximum twee minuten garen.
5 Haal de kegelschelpjes uit hun schelp en bewaar ze in het gezeefde kookvocht. (Vermijd uitdrogen!)
6 Snij de maatjesfilets in repen (elke filet in vier).
7 Blancheer de sojascheuten heel even in kokend water.
8 Was de krulsla en snij in dunne flinters.
9 Pel en ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in ruitjes. 1
0 Schil de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in blokjes. Mix met de mayonaise.1
1 Schik een bedje luchtige sla vermengd met krokante sojascheuten, die vooraf met wat frambozenazijn en peper en zout op smaak zijn gebracht, over de vier borden. 1
2 Leg er de kegelschelpjes en stukjes maatjes op, versier rondom met tomaat. G1
3 iet er de mangodressing rond en bestrooi met de versnipperde bieslook.