Gratin van zalm met kruidenkaas

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen en de zalm apart gaar.
  • 2 Smeer de schotel met de Solo in.
  • 3 Plet de aardappelen grof en leg er een laag van in de schotel.
  • 4 Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Snipper de zalm grof en verdeel over de aardappelen.
  • 6 Verdeel er de kaas en het spek over. Leg daarop de rest van de aardappelen.
  • 7 Giet er de room bij en de Parmezaanse kaas en schuif in de voorverwarmde oven.

Gratin van zalm met kruidenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde tomaatjes met kruidenkaas en olijf
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept
Tuinbonentaco's met kruidenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenkaasmuffins met bosuitjes
15 min Snack
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept