Wilde rijst met zoetzure saus, scampi en veldsla

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de wilde rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een beetje Solo in de koekenpan en bak hierin de scampi rondom aan. Doe er de saus bij en laat ze even mee opwarmen.
  • 2 Was de sla, verwijder de worteltjes en doe in een schaal. Schil de appel, snij in blokjes en meng door de sla, samen met de noten. Klop 8 eetlepels olijfolie op met 4 eetlepels ciderazijn en breng op smaak met peper en zout. Meng door de sla.
  • 3 Schep de rijst in een yingvorm op de borden. Vlei de saus met scampi er in een yangvorm tegenaan en geef de salade apart.

Wilde rijst met zoetzure saus, scampi en veldsla is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept