Zoek
Curry van garnalen op Indische wijze
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
40 g Solo
2 eetlepels Indische kruidenmengeling
1 bosje koriander
fijngestampte cashewnoten
50 g yoghurt
600 g reuzengarnalen
2 teentjes look
1 ui
2 eetlepels citroensap
500 g gepelde en ontpitte tomaten
Bereiding
1
Pel de garnalen maar behoud de staart en fruit ze met de helft look en de helft van de Solo. Zet opzij.
2
Laat de rest van de Solo smelten in een wok, fruit hierin de ui en de resterende look.
3
Voeg hieraan de kruiden toe en laat 2 minuten fruiten.
4
Voeg de tomaten toe samen met het citroensap en 10 cl water. Dek af en laat 10 minuten op een zacht vuurtje sudderen.
5
Doe de garnalen bij de bereiding en laat op het vuur staan tot de garnalen warm zijn.
6
Voeg op het einde de kwark of yoghurt toe om de saus te verdikken, tenslotte ook enkele blaadjes gehakte koriander.
7
Presenteer met fijngestampte cashewnoten en blaadjes koriander.
Curry van garnalen op Indische wijze is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gestoomde visbroodjes
50 min
Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min
Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept