Zoek
Bakpapieren pakketjes met zalmfilet en aardappel
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 eetlepels Solo Vloeibaar
4 stukken zalmfilet vanelk 150g
zout
2 eetlepels fijngehakte peterselie
4 middelgrote vastkokende aardappelen
peper
1 teentje look
1 citroen (in dunne plakjes)
2 kleine uitjes (in dunne ringetjes)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 175 ° C.
2
Wrijf de aardappelen goed schoon en schaaf ze (met een kaasschaaf of in de keukenrobot) in flinterdunne plakjes.
3
Kook de plakjes aardappel in ruim kokend water in 3-4 minuten beetgaar. Laat ze in een zeef uitlekken.
4
Spreid 4 stukken bakpapier uit en leg de plakjes aardappel in het midden.
5
Sprenkel de helft van de Solo erover.
6
Strooi er wat zout en peper over en verdeel de knoflook, de ui en de peterselie over de aardappel.
7
Wrijf de stukken zalm in met zout, peper en Solo en leg ze op de aardappel. Verdeel de plakjes citroen erover.
8
Vouw het bakpapier omhoog en vouw het papier boven de zalm tot een pakketje dicht.
9
Schuif de pakketjes op de bakplaat in de oven en bak de zalm in 15 minuten gaar. 1
0
Leg de pakketjes op vier borden.
Bakpapieren pakketjes met zalmfilet en aardappel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met frambozen en bramen
20 min -
Bekijk recept
Witte chocolademousse met passiefruit
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Doperwtentaart met feta
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelmuffins
20-30 min -
Bekijk recept