Zoek
Gebakken tongfilet
4
17 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 dl magere melk
3 eetlepels Solo Vloeibaar
1 eetlepel witte wijn
500 g tongfilet óf scholfilet
30 g bloem
bieslook
4 plakjes citroen
600 g gekookte aardappelen
600 g gekookte broccoli
Bereiding
1
Spoel de tongfilet af met koud water en dep ze vervolgens droog met keukenpapier.
2
Haal de vis eerst door de melk en daarna door de bloem.
3
Verwarm Solo in een pan totdat de grote belletjes verdwenen zijn.
4
Bak hierin de vis aan beide kanten in circa 8 minuten bruin.
5
Keer de vis daarna één keer.
6
Roer intussen voor een vinaigrettesausje los met een beetje witte wijn en wat fijngeknipte bieslook.
7
Leg de gebakken vis op een voorverwarmde schaal en giet het sausje erover.
8
Garneer met de schijfjes citroen en wat fijngeknipte bieslook.
9
Serveer bij de gebakken tongfilet gekookte aardappelen en broccoli.
Gebakken tongfilet is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gerookte makreel met Griekse pastasalade, avocado, limoen en koriander
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept
Tongfilet Met Cantharellen
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept