Gebakken tongfilet

4
17 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de tongfilet af met koud water en dep ze vervolgens droog met keukenpapier.
  • 2 Haal de vis eerst door de melk en daarna door de bloem.
  • 3 Verwarm Solo in een pan totdat de grote belletjes verdwenen zijn.
  • 4 Bak hierin de vis aan beide kanten in circa 8 minuten bruin.
  • 5 Keer de vis daarna één keer.
  • 6 Roer intussen voor een vinaigrettesausje los met een beetje witte wijn en wat fijngeknipte bieslook.
  • 7 Leg de gebakken vis op een voorverwarmde schaal en giet het sausje erover.
  • 8 Garneer met de schijfjes citroen en wat fijngeknipte bieslook.
  • 9 Serveer bij de gebakken tongfilet gekookte aardappelen en broccoli.

Gebakken tongfilet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gerookte makreel met Griekse pastasalade, avocado, limoen en koriander
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept
Tongfilet Met Cantharellen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept