Zoek
Visrolletjes in geroosterde paprikasaus
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 theelepels paprikapoeder
2 eetlepels geraspte kaas
200 g scholfilet
2 eetlepels Solo
2 theelepels oregano
0.5 pot geroosterde paprika's
2 rode uien
0.5 blik gepelde tomaten
1 mespunt cayennepeper
200 g kabeljauwfilet vers
Bereiding
1
Doe de geroosterde paprika's over in een vergiet en spoel deze af met ruim water, l uitlekken en snij ze in grote stukken.
2
Pel en snipper de uien.
3
Verhit 1 eetlepel Solo in een ruime pan en bak de ui glazig.
4
Voeg de paprikastukken toe en bak deze kort mee
5
Voeg de tomaten toe met de oregano.
6
Vet een ovenschaal in met 1 eetlepel Solo.
7
Snij de filets in de lengte doormidden en bestrooi de filets met paprikapoeder.
8
Rol de filets op en leg deze in de ovenschaal.
9
Pureer het paprika-tomaat mengsel in de keukenmachine of blender. 1
0
Verdeel de saus over de visrolletjes en strooi de kaas erover heen. 1
1
Plaats de schaal 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Visrolletjes in geroosterde paprikasaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholrolletjes met prei
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat en geitenkaas van Arlette Swartjes
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noordzeetongrolletjes met zalm en dillesaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholrolletjes met courgette in tomatensaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept