Zoek
Thaise viscurry
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2-3 el Solo vloeibaar
2 Wortels, in dunne reepjes
2 courgettes in dunne reepjes
1-2 el Thaise rode currypasta
2 tl fijne kristalsuiker
2 tl vissaus
375 ml kokosmelk
8 kleine visfilets (witte vis)
Verse korianderblaadjes
Rijst
Bereiding
1
Verhit de Solo in een pan. Roerbak de grienten een 5-tal minuten en zet apart.
2
Doe de currypasta in de pazelfde pan, roerbak 30 sec. Voeg de suiker, vissaus, kokosmelk en vis toe en laat 3-4 min. koken.
3
Schep de groenten erdoor en warm even mee.
4
Garneer met koriander en dien op et rijst.
Thaise viscurry is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Romige viscurry
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min
Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept