Thaise viscurry

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de Solo in een pan. Roerbak de grienten een 5-tal minuten en zet apart.
  • 2 Doe de currypasta in de pazelfde pan, roerbak 30 sec. Voeg de suiker, vissaus, kokosmelk en vis toe en laat 3-4 min. koken.
  • 3 Schep de groenten erdoor en warm even mee.
  • 4 Garneer met koriander en dien op et rijst.

Thaise viscurry is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept