Zoek
Roodbaarsfilet met sjalotten
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2.5 dl witbier
1 eetlepel Bertolli Extra Vergine
8 sjalotten gepeld en gehakt
1 koffielepel Solo (op kamertemperatuur)
2 eetlepels zure room
1 eetlepel citroensap
600 g roodbaarsfilet
4 trostomaten in blokjes
2 eetlepel koriander gehakt
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
2
Verhit een pan en stoof de sjalotten snel op een hoog vuur.
3
Breng het witbier aan de kook in een kleine kookpot.
4
Halveer de temperatuur zodra het kookpunt wordt bereikt.
5
Voeg de room en het citroensap toe.
6
Laat de saus nog enkele minuten sudderen.
7
Vet een ovenschotel in met Solo.
8
Leg de sjalotten op de bodem.
9
Kruid de roodbaarsfilets met peper en zout. 1
0
Schik de visfilets op de sjalotten. 1
1
Overgiet met saus. 1
2
Plaats de schotel in de oven en laat 15 minuten braden tot het visvlees ondoorschijnend wit is. 1
3
Schik de visfilets op aparte borden. 1
4
Overgiet ze met de saus en garneer met blokjes tomaat en gehakte koriander.
Roodbaarsfilet met sjalotten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept