Zoek
Glaasjes van gerookte zalm
6
15 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g gerookte zalm
350 g verse kaas
20 cl vloeibare room
3 bieslookstengeltjes
2 bosjes kervel
2 takjes platte peterselie
1 takje dragon
light room
peper en zout
Bereiding
1
Was en droog alle kruiden en hak ze fijn.
2
Mix de verse kaas en doe hem in een glazen kom.
3
Voeg er de kruiden, peper en zout aan toe en meng goed.
4
Klop de vloeibare room tot chantilly.
5
Voeg hem voorzichtig toe aan het mengsel met verse kaas. Controleer de smaak en voeg eventueel peper of zout toe.
6
Verdeel de kaasmousse over zes glaasjes.
7
Snij de gerookte zalm in kleine blokjes.
8
Doe er een beetje light room bij. Verdeel de zalmblokjes over de coupes. Zet ze in de koelkast tot u ze opdient.
Glaasjes van gerookte zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept