Glaasjes van gerookte zalm

6
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en droog alle kruiden en hak ze fijn.
  • 2 Mix de verse kaas en doe hem in een glazen kom.
  • 3 Voeg er de kruiden, peper en zout aan toe en meng goed.
  • 4 Klop de vloeibare room tot chantilly.
  • 5 Voeg hem voorzichtig toe aan het mengsel met verse kaas. Controleer de smaak en voeg eventueel peper of zout toe.
  • 6 Verdeel de kaasmousse over zes glaasjes.
  • 7 Snij de gerookte zalm in kleine blokjes.
  • 8 Doe er een beetje light room bij. Verdeel de zalmblokjes over de coupes. Zet ze in de koelkast tot u ze opdient.

Glaasjes van gerookte zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept