Gevulde sardines

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de sardines in koud water en verwijder de ingewanden, de graten en de kop.
  • 2 De staart houdt de filets bijeen.
  • 3 Bereid de vulling: Meng de eieren met de gemalen pecorinokaas, peper, zout, gehakte knoflook en peterselie en de hoeveelheid paneermeel die nodig is om de vulling dik te maken.
  • 4 Haal een dubbele filet aan de buitenkant door de bloem en leg die met de bloemzijde op de handpalm.
  • 5 Breng met een vork een laagje vulling aan en dek dit af met een andere dubbele filet, die ook aan de buitenkant door de bloem werd gehaald.
  • 6 Bak de pakketjes aan beide zijden in veel Solo Vloeibaar.
  • 7 Dien warm, lauw of koud op, eventueel met tomatensaus.

Gevulde sardines is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwiches met rillette van sardines
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sardinemousse met paprika's en limoen
35 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept