Zalmbiefstukjes op provencaalse wijze

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De oven voorverwarmen op 120 graden. De zalm op smaak brengen met de koriander, peper en zout. De paprika en sjalotjes klein snijden. De tomaten in vieren snijden, de knoflook fijn knijpen. In een pan 1 eetl olijfolie verhitten, de zalm 4 min bakken aan weerszijden. Leg de zalm op een schaal en houd ze warm in de oven. De rest van de olie in de pan verhitten, de tomatenpartjes toevoegen, op smaak brengen met peper en zout en min 2 min laten bakken, dan de knoflook, de sjalotjes en de paprika toevoegen en 5 min laten door bakken. Het sap van een halve citroen toevoegen, zout en peper naar smaak. De vis uit de oven halen en de saus erover gieten

Zalmbiefstukjes op provencaalse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zalmbiefstuk
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept