Gestoomde eitjes met gerookte zalm

4
17 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de gerookte zalm in dobbelsteentjes en verdeel deze over 4 met Solo beboterde schaaltjes.
  • 2 Breek een ei in elk schaaltje en bestrooi het met wat zout.
  • 3 Giet 75 cl water in de snelkookpan en plaats de schaaltjes in het stoommandje in de hoogste stand.
  • 4 Sluit de snelkookpan.
  • 5 Zet het vuur lager zodra de stoom begint te ontsnappen en laat verder koken volgens de aangegeven tijd.
  • 6 Open de snelkookpan.
  • 7 leg een beetje licht gepeperde room bij elk ei.
  • 8 Dien op met een sneetje geroosterd brood.

Gestoomde eitjes met gerookte zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept