Garnalenpannetje op Brabantse wijze

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper het witloof zeer fijn en verdeel het over 4 vuurvaste schaaltjes of pannetjes. Laat de room en de witte wijn inkoken tot 2/Kruid met peper en zout en voeg er de garnalen bij, laat nog even opkoken en verdeel het mengsel over de pannetjes op het witloof, bestrooi met gemalen gruyère en laat gratineren onder de grill. dien zeer warm op met een stukje stokbrood.

Garnalenpannetje op Brabantse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Garnalenpannetje
30 min Voorgerecht
Bekijk recept