Scampi's uit de chinese keuken

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de scampi's licht ontdooien, maak ze droog met keukenpapier en bak ze in de helft van de boter, giet er de wijn over en laat verder sudderen. Snijd de paprikareepjes nog kleiner alsook de ananas en laat in een andere pan de rest van de boter sudderen. Voeg de room en het currypoeder bij de scampi's en laat lichtjes inkoken, op smaak brengen met een weinig zout.
  • 2 Schik op bord : in het midden de ananas en paprikamengsel, de scampi's errond en overgiet met de saus

Scampi's uit de chinese keuken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gehaktbrood uit de Cajun-keuken
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kort-in-de-keuken spaghetti bolognese
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilafrijst Uit De Indische Keuken
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zuurkool Met Rijst Uit De Bulgaarse Keuken
20-30 min -
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept