Sint-Jacobsvruchten à la Bretonne

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de St-Jacobsvruchten in dikke stukken. Beboter 4 schelpen in met de gesmolten boter en strooi er de helft van het broodkruim overheen. Verdeel de stukken St-jacobsvruchten en leg ze in de schelpen. Vermeng het resterende broodkruim met de look en de peterselie en smaak af met peper en zout.
  • 2 Spreid dit mengsel over de schelpen uit en giet de overgebleven boter er overheen.
  • 3 Bak ze zonder deksel 15 à 20 min in een tamelijk warme oven (200°C)

Sint-Jacobsvruchten à la Bretonne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Galette Bretonne au artichaut et saumon
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse Bretonne
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept