Gerolde tongfilets uit Bretagne

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De vis gedeeltelijk ontdooien. Besprenkelen met citroensap. De groenten in hete boter kort sauteren en in een vuurvaste schaal aanbrengen, de vis bovenop schikken, kruiden met peper en zout, de witte wijn toevoegen en in de oven garen (afgedekt met aluminium folie). Na 10 min de room bijvoegen en nog 10 à 15 min laten verder garen. Opdienen met aardappelpuree en bestrooien met gehakte peterselie.

Gerolde tongfilets uit Bretagne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Langoustines Met Koriander Mayonnaise
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
LAUWE SALADE VAN ARTISJOKKEN EN KALFSLEVER
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
mosselen met mosterd en bier
0 min
Bekijk recept
Far Breton
0 min
Bekijk recept

Visbouillonfondue met venkel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerolde kipfilet met knapperige asperges en hollandaisesaus
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenfilets met gekarameliseerde aardbeien en roze peper
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde eieren met zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept