Kabeljauwfilets met mosterdsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de vis gedeeltelijk ontdooien, kruid met peper en zout en wentel ze in de bloem aan weerszijden. Laat de boter in de pan smelten en bak de filets mooi bruin, besprenkel ondertussen met wat citroensap. Na de braadtijd de filets uit de pan nemen en warm houden. De stukjes van de bodem losmaken of deglaceren met witte wijn, de room toevoegen en de mosterd, het geheel goed mengen en even laten doorkoken. Eventueel binden met boter-bloemmengsel. De filets op een schotel schikken en de saus bijserveren. Opdienen met een rand van aardappelpuree

Kabeljauwfilets met mosterdsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Gebakken aubergines à la Méditerranée
30 min-
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenhutspot met kabeljauw
30 min-
Bekijk recept