Tongfilets met rood chamignonsausje

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De opgerolde tongfilets 20 min laten pocheren in de vooraf gemaakte groentenbouillon
  • 2 Saus
  • 3 Het sjalotje fruiten in boter, hierbij de champignons stoven, 1/4 L visbouillon (kookvocht van de tongen) bijvoegen en de in stukken gesneden tomaten zodat men een tamelijk dikke massa bekomt, op smaak brengen met citroensap, eventueel bijkruiden en op het allerlaatste de room bijvoegen. De tongrolletjes op een schotel schikken en met de saus overgieten, bestrooien met gehakte peterselie, versieren met citroenschijfjes

Tongfilets met rood chamignonsausje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept