Zoek
Toast met garnalen
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gr Noordzeegarnalen
4 eetlepels mayonaise
0.5 rode ajuin fijngesneden
1 hardgekookt ei gepeld en fijngehakt
zout en peper
4 sneden toastbrood
Solo Vloeibaar
verse dille
Bereiding
1
Meng de garnalen met de mayonaise, de rode ajuinen en het ei en breng op smaak met zout en peper.
2
Bak de sneden brood in wat Solo Vloeibaar goudgeel en krokant.
3
Leg het garnalenmengsel op de warme toasts en werk af met de dille.
4
Serveer warm.
Toast met garnalen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenpaté
1u30wachten min
Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min
Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept