Zoek
Gemarineerde zalm met avocado en mosterddressing
4
735 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g zalmfilet
1 eetlepel suiker
1 koffielepel geplette witte peper
2 rijpe avocado's
mosterddressing
1 dl Bertolli extra vergine
0.5 eetlepel grove mosterd
1.5 koffielepel balsamicoazijn
1 koffielepel honing
Bereiding
1
Maak een marinade van de suiker, het zeezout en de peper en strooi het uit in een schaal.
2
Leg de zalmfilets in de schotel met het vel naar boven.
3
Dek het af met huishoudfolie en laat het 24 uur in de koelkast staan.
4
Maak de dressing met de ingrediënten.
5
Snij de avocado's in twee en haal er voorzichtig de pit uit.
6
Vul de holte met de mosterddressing.
7
Snij de gemarineerde zalm in plakjes en prik ze op stokjes, zodat je ze uit het vuistje kan eten.
Gemarineerde zalm met avocado en mosterddressing is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preisalade met gerookte kip
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
New York-hamburger
12 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept