Kabeljauwballetjes ‘cotonou'

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pocheer de geweekte vis gedurende 20 minuten in weinig water.
  • 2 Verdeel vervolgens in stukjes en snij de kabeljauw ook klein.
  • 3 Klop de eieren luchtig op.
  • 4 Voeg de tarwebloem onder voortdurend roeren toe.
  • 5 Voeg nadien de melk in kleine scheutjes toe.
  • 6 Roer ten slotte het uitje, de knoflook en een mespuntje zwarte peper eronder.
  • 7 Voeg nu de vis toe en roer alles nog eens goed om.
  • 8 Als het mengsel te vochtig is, kan je er wat paneermeel bij doen.
  • 9 Laat de massa afkoelen.1
  • 0 Vorm twaalf balletjes van het vismengsel en rol deze door paneermeel. 1
  • 1 Verhit de Solo en bak de balletjes hierin tot ze mooi bruin zijn. Laat ze op keukenpapier uitlekken. 1
  • 2 Werk af met peterselie en schijfjes citroen.

Kabeljauwballetjes ‘cotonou' is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwballetjes met tomatensaus
40 min Voorgerecht
Bekijk recept