Tempura

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de groenten en vis in gelijke stukken.
  • 2 Draai ze in de bloem zodat er helemaal bloem rond hangt
  • 3 Zet ze opzij in een kom
  • 4 Meng de gezeefde bloem met het ei en ijswater
  • 5 er moet geen gladde massa zijn, wat klontertjes mag
  • 6 doe wat van het beslag bij de groenten en vis.
  • 7 neem een diepe pan met veel olie die je laat verhitten
  • 8 leg de groenten en vis erin om te laten frituren.
  • 9 haal ze uit het vet en laat uitlekken op een papiertje

Tempura is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kip op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige ananassalade met tamarinde
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kip op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige ananassalade met tamarinde
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept