Zoek
Tempura
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 st scampi (gepeld)
100 gr vis filet (stevige vis bvb tonijn)
8 st champignons of shiitake
1 st zoete aardappel (in stukken)
8 st bloemkool
8 st paprika
1 st ei
200 ml ijswater
120 gr gezeefde bloem
Bereiding
1
Snij de groenten en vis in gelijke stukken.
2
Draai ze in de bloem zodat er helemaal bloem rond hangt
3
Zet ze opzij in een kom
4
Meng de gezeefde bloem met het ei en ijswater
5
er moet geen gladde massa zijn, wat klontertjes mag
6
doe wat van het beslag bij de groenten en vis.
7
neem een diepe pan met veel olie die je laat verhitten
8
leg de groenten en vis erin om te laten frituren.
9
haal ze uit het vet en laat uitlekken op een papiertje
Tempura is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kip op Japanse wijze
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige ananassalade met tamarinde
20 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kip op Japanse wijze
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige ananassalade met tamarinde
20 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept