Zalmburger met koriander

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de gerookte zalm met de room en het ei
  • 2 Snij de verse zalm in kleine blokjes en meng met de gepureerde gerookte zalm
  • 3 Kruiden met peper en zout
  • 4 Fijngesneden ui en koriander toevoegen
  • 5 Verdeel in 4 porties en bak de burgers in wat olijfolie met boter
  • 6 Om een mooie vorm te houden kan je de burgers in een dresseerring aandrukken en zo bakken
  • 7 Kerstomaatjes met basamico en suiker in een pan laten caramelliseren
  • 8 Blus het aanbaksel met de kippenbouillon en laat even inkoken
  • 9 Voeg er de koude boter aan toe en maak er een schuimige massa van met de staafmixer.1
  • 0 Serveer de Zalmburgers met aardappeltjes en de kerstomaatjes, versier met wat platte peterselie of rucola, waterkers...1
  • 1 Ook lekker tussen een broodje of een pita broodje met extra groentjes en rode ui ringen

Zalmburger met koriander is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmburger met limoen en dille
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise curry met zalm & zalmburgers
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige zalmburger met wasabisaus
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburger met bietjes en komkommer
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept