Zoek
Scampi met zongedroogde tomaten
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg scampi
100 gr zongedroogde tomaten in olijfolie
1 dl kippenbouillon
2 dl droge witte wijn
4 dl room
4 sjalotjes
Bereiding
1
Pel de sjalotjes en snijd in kleine stukjes.
2
Snij de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
3
Verhit wat olie van de zongedroogde tomaten in de wok en roerbak de scampi en de sjalotjes.
4
Haal de scampi uit de wok en houd die warm.
5
Giet de kippenbouillon, de wijn en de zongedroogde tomaten in de wok.
6
Voeg de room toe en laat op een matig vuur indikken.
7
Doe de scampi terug in de wokpan, meng goed met de saus, kruiden met peper en zout en dien op met pasta.
8
Kan tevens opgediend worden als voorgerecht.
Scampi met zongedroogde tomaten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept