Scampi met zongedroogde tomaten

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de sjalotjes en snijd in kleine stukjes.
  • 2 Snij de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
  • 3 Verhit wat olie van de zongedroogde tomaten in de wok en roerbak de scampi en de sjalotjes.
  • 4 Haal de scampi uit de wok en houd die warm.
  • 5 Giet de kippenbouillon, de wijn en de zongedroogde tomaten in de wok.
  • 6 Voeg de room toe en laat op een matig vuur indikken.
  • 7 Doe de scampi terug in de wokpan, meng goed met de saus, kruiden met peper en zout en dien op met pasta.
  • 8 Kan tevens opgediend worden als voorgerecht.

Scampi met zongedroogde tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept