Gegrilde zalm

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de noedels, giet het water af en meng de noedels met een soeplepel sojaolie.
  • 2 Meng de honing, 2 soeplepels sesamolie en een eetlepel water met een vork. Smeer de zalmfilets in met de helft van dit mengsel en laat ze 30 seconden aan elke zije schrikken in een voorverwarmde grill. Smeer de rest van het mengsel op en laat de filets 6 min garen in de oven. Bedek de filets en laat ze rusten in de warme oven.
  • 3 Verwarm een soeplepel sojaolie in de wok en bak daarin de look, de gember, de wortel, de lenteuitjes en de sojascheuten gedurende een min. Voeg de noedels, de rijstazijn, de sojasaus en een soeplepel sesamzaadjes toe. Verdeel de noedels en de zalmfilets en strooi er sesamzaadjes overheen

Gegrilde zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept